3D-printing - utskrift i metall och plast

3D Printing eller Additive Manufacturing, AM, är något som funnits i några år. Med de material som erbjuds idag, 3D-utskrift i olika typer av metall och plast, är tekniken mer än intressant. 3D-utskrifter blir också en allt mer erkänd metod för tillverkning av komplexa detaljer.

Här hittar du information som är relevant för dig i konstruktionsförfarandet: vi kommer kontinuerligt fylla på med matnyttiga upplysningar.

Metoden som får det att hända – Skisser och idéer får fast form

3D Printing är tacksamt att använda vid bland annat framställning av prototyper, serieproducering och komplexa bitar. Genom Lasertech kan du få 3D-utskrifter i flera olika material. Vi förfogar även över egen värmebehandlingsugn för avspänning/härdning av byggda detaljer.

Maskin Material Byggyta
3 x EOS M290 Metall Verktygsstål: MS1, Inconel718,
Titan: Ti6Al4V, AlSi10Mg,
Rostfritt: 316L, CX.
250*250*300 mm
EOS P396 Plast PA2200 och PA1101 340*340*600 mm

 

 

 

 

 

 

Gör dina 3D-utskrifter i Sverige – Låt Lasertech leverera

I vårt utbud av tjänster hittar du bredd och gedigen erfarenhet. Det innebär bland annat att vi kan göra mycket in-house, och kombinera 3D-printing med tekniker som lasersvetsning och laserhärdning. Du kan till exempel få två olika moduler i 3D-utskrift, varpå vi svetsar ihop dem med laser. Smidig process till bra pris. Med oss som samarbetspartner får du fram bästa upplägget för kvalitet och kostnadseffektivitet. Lasertech har spetskompetens gällande processer och kan leverera snabbt.

Välkommen med förfrågningar eller funderingar kring 3D Printing. Kontakta oss idag!